Uvjeti korištenja

Prihvaćanje uvjeta korištenja

Dobro došli na stranice Policijska udruga hrvatskih branitelja Grada Zagreba i Zagrebačke županije. Korištenjem usluga smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju, uključujući i odredbe u vezi s kolačićima. Stranice Policijska udruga hrvatskih branitelja Grada Zagreba i Zagrebačke županije neće ni na koji način biti odgovorna za materijalni ili nematerijalni gubitak ili štetu nastalu korištenjem portala i usluga.

Linkovi na druge web-stranice

Neki od linkova na stranicama vode na web-stranice i usluge koji nisu u vlasništvu niti pod kontrolom Policijske udruge hrvatskih branitelja Grada Zagreba i Zagrebačke županije. Policijska udruga hrvatskih branitelja Grada Zagreba i Zagrebačke županije nije odgovorna za sadržaj tih stranica. Ako uočite da postoje problemi sa stranicama na koje se povezujemo, molimo da nam odmah dojavite sa što točnijim opisom problema putem kontakt obrasca.

Preuzimanje sadržaja

Svi sadržaji na ovom Portalu mogu se slobodno preuzeti uz navođenje autora i izvora, gdje je izvor ujedno formatiran i kao poveznica na izvorni članak.