Podupiratelji

S preko 20 godina prisustva u svijetu autodijelova i prisutnosti u Hrvatskoj i zemljama okruženja, tvrtka CIAK Auto među najvećim je distributerima autodijelova i opreme.
Popust 35%

Profesionalno fotografiranje :: Izrada fotografija :: Fotografiranje za dokumente :: Digitalna obrada fotografija :: Skaniranje fotografija :: Digitalno arhiviranje.
Popust 35%

Hust je jedna od vodećih hrvatskih tvrtki za profesionalnu elektroakustičku i multimedijalnu opremu s više od 1500 odrađenih objekata i 20 godina iskustva.
Popust 30%

Mlada smo, ali perspektivna tvrtka koja se bavi prodajom, servisiranjem i iznajmljivanjem medicinskih i invalidskih pomagala. Pružamo uslugu opremanja domova za starije i nemoćne. Također obavljamo dostavu u cijeloj Hrvatskoj.
Popust 30%

Rent a car OPTIMA RENT D.O.O.. Nudimo široki izbor automobila i kombija sa vozačem ili bez, isto tako dostavljamo vozila na vašu adresu.
Popust 30%

“DL” Obrt za zastupanje u osiguranju, Zagreb, Folnegovićeva broj 10.
Prigodom ugovaranja police autoodgovornosti Generali osiguranja, Obrt će odobriti dodatni popust od 10% kao i dodatni popust (invaliditet), a najviše do 20%..
Popust 10-20%

Pronađi najpovoljniju autobusnu kartu i odmah kupi online! Sigurna kupovina · Kupovina u samo 3 koraka · Najjeftinije Karte · Bez Skrivenih TroškovaOdredišta: Split, Dubrovnik, Zadar, Pula.
Popust 5%