Izvanredna skupština

Dana 18.01.2017. godine u 11 sati održana je izvanredna skupština PUHBZGŽ. Skupštinu je otvorio predsjednik Željko Batur pozdravivši sve prisutne te govoreći o radu udruge u prethodnom razdoblju nakon čega se zahvalio svima na doprinosu i suradnji, te nakon obrazloženja svojih odluka predsjednik udruge, Željko Batur, dopredsjednik udruge Romeo Žunić i predsjednik Nadzornog odbora Željko Andrijanić su dali neopozive ostavke na funkcije koje su do tada obnašali. Sukladno članku 28. Statuta skupština ih  jednoglasno usvaja.
Nakon predstavljanja i predlaganja kandidata, prešlo se na glasovanje te su tako jednoglasno donesene sljedeće odluke: Željko Batur, razrješuje se s mjesta Predsjednika Udruge te se imenuje članom Izvršnog odbora. Vlado Kos, razrješuje se sa mjesta predsjednika Časnog suda te se imenuje na mjesto Predsjednika Udruge. Romeo Žunić, razrješuje se sa mjesta dopredsjednika Udruge te se imenuje na mjesto predsjednika Nadzornog  odbora. Marijan Vlašec razrješuje se s mjesta člana Nadzornog odbora te se imenuje za dopredsjednika Udruge. Željko Andrijanić razrješuje se s mjesta predsjednika Nadzornog odbora. Na mjesto člana nadzornog odbora imenuje se Zlatan Hrženjak. Na mjesto predsjednika Časnog suda imenuje se Krešimir Kaniža.
Zahvalivši se na ukazanom povjerenju novoizabrani predsjednik udruge Vlado Kos također se zahvalio svom prethodniku, dopredsjedniku  i bivšim članovima Nadzornog odbora na dosadašnjem radu, te uputio poziv svima na još kvalitetniji rad i doprinos u udruzi.
Autor: Mladen Mihovljanec, PUHBZGŽ