Radna akcija – Odranski Obrež

PUHBZGŽ u suradnji sa Lovačkim društvom Odranski Obrež organizira radnu akciju prikupljanja otpada sa divljeg odlagališta u Odranskom Obrežu u blizini Lovačkog doma. Cilj akcije je prikupiti otpad na kritičnim mjestima uz šume i prometnice te apelirati na svijest mještana o brizi za okoliš. Akcija treba podsjetiti svakog pojedinca na odgovornost koju ima kako bi očuvao i poboljšao stanje okoliša u kojem živi, a samim time i cjelokupnu kvalitetu života.
Ovim putem pozivaju se djeca, roditelji, udruge i svi ostali mještani Odranskog Obreža koji se žele priključiti, neka dođu 24.10.2016.godine, ponedjeljak u 15.00 sati u Odranski Obrež (kod Lovačkog doma) .
Svakako odjenite radnu odjeću te ponesite radne rukavice i neki osnovni alat koji vam je dostupan (škare, sjekiricu, grablje itd.).

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali na radnoj akciji i koji su na bilo koji način pomogli da se ona realizira, a posebno članovima naše udruge, braći Marijanu i Branku Vlašec koji su osigurali logistiku (drva,roštilj, hranu i piće).
Autor: Romeo Žunić, PUHBZGŽ